Salgsbetingelser

Bestilling
Når du laver en reservation via vores hjemmeside, beder vi om en garanti med et kreditkort. Fornavn og efternavn på reservationen skal stemme overens med gæstens ID-kort og kredit kort, som skal forevises på forlangende ved check-in. Du kan se annullerings- og betalingsbetingelserne for det aktuelle tilbud ved bestilling, og de fremgår også i bekræftelsen, som du efterfølgende modtager på email.

Online
Annullering kan foretages via vores hjemmeside. I tilfælde af, at du forsøger at annullere bestillingen senere end betingelserne tillader, vil dette blive oplyst. Det oplyste kreditkortnummer vil i så fald blive debiteret i henhold til annulleringsbetingelser for det pågældende tilbud.

Du modtager en bekræftelse på annulleringen til den oplyste emailadresse. Denne bekræftelse er din garanti for, at værelset er annulleret.

Direkte til hotellet
Du kan også vælge at annullere en reservation via telefon eller email direkte til hotellet. Vi vil altid tage udgangspunkt i de aftalte priser, baseret på de informationer du har givet under bestillingen, medmindre der er foretaget ændringer undervejs.

Ændringer i bookingen
Såfremt der ændres på ankomst- eller afrejsetidspunktet, antal personer el. lignende, forbeholder hotellet sig retten til at ændre de aftalte priser. Værelset er til din rådighed fra kl. 14:00 på ankomstdagen frem til kl. 10:00 på afrejsedagen. Såfremt afrejsetidspunktet ikke overholdes forbeholder hotellet sig ret til at debitere dig for værelsesprisen i henhold til gældende listepriser. Hotellet modtager gerne ønsker til værelsesfaciliteter, men disse vil altid først kunne bekræftes ved check-in.

Foretages check-in ikke på ankomstdatoen, frafalder din ret til at benytte værelset på de resterende nætter, du har booket. Ønsker du at benytte dig af reservationen efter den oprindelige ankomstdato, er det dit eget ansvar at kontakte hotellet senest på datoen for oprindeligt planlagt check-in. Dette skal foregå skriftligt (via mail) og gælder alle reservationstyper.

Alle priser er totalpriser inkluderet moms, service og miljøtillæg.

Bemærk: Ikke alle tilbud kan annulleres eller ændres efter reservationen er bekræftet.

Grupper
Priserne på hjemmesiden er beregnet til individuelle reservationer. Såfremt der reserveres 10 eller flere værelser til samme periode vil hotellet betragte det som en gruppe, hvilket vil medføre en ændring af priser og generelle betingelser, herunder bl.a. annullerings og betalingsbetingelser. Hotellet vil fremsende en gruppekontrakt, der skal underskrives af kunden for at reservationerne bekræftes.

Kortgebyr
Vær opmærksom på at der i forbindelse med betaling med visse kreditkort kan forekomme opkrævning af kreditkortgebyrer.

Klagemuligheder
Det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Kontakt altid hotellets reception som vil hjælpe med at afklare eventuelle misforståelser.