God service og prikken over i’et

Ærø Hotel – Danmarks eneste voksenhotel – er med 100 lyse og imødekommende værelser, restaurant med panoramaudsigt, hyggeligt barområde, opvarmet swimmingpool (Åben fra 1. maj til 30. september), samt flere alsidige konferencelokaler, Ærø’s største hotel.

På Ærø Hotel er det ikke vores størrelse, som sættes i fokus, det er i stedet vore gæster, og vort interne codex “Vi siger aldrig nej”.

Alt vort personale møder dagligt på arbejde med tanken “Hvad kunne jeg godt selv tænke mig at blive mødt af som gæst”, hvilket afspejles i et pænt og rent hotel, med venligt, imødekommende og ikke mindst kompetent og hjælpsomt personale, som alle er stolte af deres fag.

Vort personale møder altid vore mange gæster i øjenhøjde, og er altid klar til at rådgive og vejlede, således at man som gæst oplever de mest interessante seværdigheder, mens man er på Ærø.

På Ærø Hotel, vil vi altid være den hjælpende hånd, som kan være medvirkende til et perfekt ophold. Hvad enten det drejer sig om at blive guidet til de mest interessante attraktioner, en flaske champagne på værelset, eller blot en ekstra pude, for på Ærø Hotel skal man føle sig Ventet og Velkommen.

Fra 1. januar 2021 vil der være garanti for voksenatmosfære og ikke mindst tid til fordybelse i ro og mag på en af danmarks populære rejsedestinationer – Ærø.

På Ærø Hotel har man hidtil kunnet overnatte hele familien. Fra 1. januar 2021 er den tid forbi, når vores 100 værelser, med en aldersgrænse på minimum 16 år, udelukkende bliver for voksne. Dermed bliver Ærø Hotel, som det første hotel i Danmark, 100% børnefrit.

Voksenferie på Ærø Hotel kan blandt andet være: Afslappende par-ferie, ferie med gode venner, museumsbesøg, vandreferie, cykelferie eller måske aktivferie. I forvejen tilbyder Ærø Hotel adskillige opholdstyper henvendt til voksne, og som et naturlig element tilbyder Ærø Hotel nu også voksenatmosfære og som altid indendørs swimmingpool (sæsonåben), hyggeligt bar-område, billard, udendørs petanquebaner, god mad og venlig, personlig betjening.