God service og prikken over i’et

Ærø Hotel – Danmarks eneste voksenhotel, med en aldersgrænse på 18 år – er med 100 lyse og imødekommende værelser, restaurant med panoramaudsigt, hyggeligt barområde, opvarmet indendørs swimmingpool, stort fitnesscenter, flere alsidige konferencelokaler, samt udendørs lade standere til el-biler (Spirii) Ærø’s største hotel.

På Ærø Hotel er det ikke vores størrelse, som sættes i fokus, det er i stedet vore gæster, og vort interne codex “Vi siger aldrig nej”.

Alt vort personale møder dagligt på arbejde med tanken “Hvad kunne jeg godt selv tænke mig at blive mødt af som gæst”, hvilket afspejles i et pænt og rent hotel, med venligt, imødekommende og ikke mindst kompetent og hjælpsomt personale, som alle er stolte af deres fag.

Vort personale møder altid vore mange gæster i øjenhøjde, og er altid klar til at rådgive og vejlede, således at man som gæst oplever de mest interessante seværdigheder, mens man er på Ærø.

På Ærø Hotel, vil vi altid være den hjælpende hånd, som kan være medvirkende til et perfekt ophold. Hvad enten det drejer sig om at blive guidet til de mest interessante attraktioner, en flaske champagne på værelset, eller blot en ekstra pude, for på Ærø Hotel skal man føle sig Ventet og Velkommen.