Ærø Hotel inviterer på en festlig weekend i det Sydfynske

På vores weekendophold er der mulighed for at opleve Ærø med guide, kombineret med en festlig weekend med underholdning, musik og dans.

På dette fredag- til søndag-ophold er det lørdagen, som er ganske særlig: Efter nogle oplevelsesrige timer på de Ærøske veje med Jesper ”Bus” som guide, forkæler vi jer med friskbagte Ærøpandekager, bagt efter en over 100 år gammel opskrift, hertil serveres æblekompot og naturligvis også kaffe/the. Festaftenen startes med en velkomstdrink, som serveres ved bordet, og til vores særlige aftenmenu serveres husets øl/vand/vine til lyden af dejlig dinnermusik. Menuen sluttes af med en skøn dessert. Efter maden står aftenen på underholdning med ”Syngepigen fra Rødby” og dans til tonerne af duoen Apollo.

3 dage, 2 overnatninger
Prisen er ved 2 personer i delt dobbeltværelse, og inkluderer udover gratis færgebillet for en alm. bil med minimum 2 passagerer til Ærø t/r følgende:

Fredag:

  • Klassisk dansk buffet (med forretsbord og salatbar)

Lørdag:

  • Stor Continental morgenmadsbuffet
  • Guidet bustur Ærø rundt
  • Kaffe/the med friskbagte Ærøpandekager, serveres kl. 15.00
  • Dansebuffet (med forretsbord og salatbar)
  • Tallerkenserveret dessert
  • 3 timers drikkevarer ad libitum til aftensmaden, husets øl/vand/vin
  • Levende musik: Dinnermusik og dans
  • Underholdning

Søndag:

  • Stor Continental morgenmadsbuffet

Ankomsdatoer for weekendophold i 2019

Måned Dato
April Fredag d. 5. Book
Fredag d. 26. Book
Maj Fredag d. 10. Book
Fredag d. 24. Book
Juni Fredag d. 21. Book
Juli Fredag d. 19. Book
August Fredag d. 30. Book
September Fredag d. 6. Book
Fredag d. 20. Book
Oktober Fredag d. 25. Book

Pris pr. pers. fra kr. 1.795,- (tillæg for enkeltværelse)
Børn under 12 år halv pris (på værelse med voksen)

Info om musik og underholdning:
Apollo 2 (musik)

Den ærøske duo leverer altid! Med masser af spilleglæde, glød og entusiasme består Apollo 2 af de erfarne og super rutinerede musikere, Thomas og Jørgen, der altid er klar til at give 100 % og spille op til en festlig aften, til langt ud på de sene timer. Apollo 2 er 100 % liveband. Når de går på scenen, formår de at sætte deres eget præg med masser af stemning og god energi.

Syngepigen Elsebeth Iver

Det er festligt, folkeligt og fornøjeligt, når syngepigen Elsebeth Iver med pianist indtager restauranten med kendte syng-med-toner. Der er garanti for et godt grin, når Elsebeth giver den hele (b)armen i ”Vardes vilde liv”! I Tv2’s programserie ”Syngepigen fra Rødby” har man oplevet den festlige Elsebeth Iver som samfundsrevser, sælger, bogholder, avisbud, husmor – og SYNGEPIGE. Mange husker også Elsebeth Iver fra DK4, hvor hun i en årrække gav den som studievært i populære programmer som ”Syng dig glad”, ”Så er der kaffe”, ”Ivers pusterum” og ”Danmark dejligst”. Elsebeth har også tidligere været en del af ”Bakkens hvile” (bakkesangerinde).

Du kan booke opholdet direkte her på hjemmesiden, alternativt kan du sende en mail til info@aeroehotel.dk, eller kontakte os direkte på telefon 6253 2406.

Rejsetip:

Vi anbefaler, at man altid reserverer plads til bilen hos Ærøfærgerne på www.aeroe-ferry.dk eller på tlf. 6252 4000.