Ærø Hotel inviterer på en festlig weekend på Ærø

3 dage, 2 nætter

På vores weekendophold oplever du Ærø Bryggeri og Ærø med guide, kombineret med en festlig weekend med underholdning, musik og mulighed for dans*.

Opholdet inkluderer

Forplejning Oplevelser/Færge
 • 2 x stor morgenbuffet
 • Aftenkaffe/te med friskbagte Ærøpandekager
 • 1 x 2-retters aftenmenu
 • 1 x Aperitif
 • 1 x 3-retters festmenu
  inkl. husets øl/vand/vin ad libitum
  i 3 timer
 • Færgebillet t/r med ÆrøXpressen
  Lørdag:
 • Guidet bustur (10:00 – 13:00)
 • Rundvisning med smagsprøver
  på Ærø Bryggeri
 • Dinnermusik
 • Underholdning
 • Mulighed for dans*

Info om opholdet

På dette fredag- til søndag-ophold er det lørdagen, som, efter fredags aftenkaffe med friskbagte Ærøpandekager, er ganske særlig: Efter nogle oplevelsesrige timer på de Ærøske veje med Jesper ”Bus” som guide, besøges Ærø Bryggeri til rundvisning og smagsprøver. Festaftenen startes med en velkomstdrink, som serveres ved bordet, og til vores særlige festmenu serveres husets øl/vand/vine til lyden af dejlig dinnermusik. Menuen sluttes af med en skøn dessert. Efter maden står aftenen på underholdning med ”Syngepigen fra Rødby” og dans til tonerne af duoen Apollo*.

Pris pr. pers. fra kr. 1.995,-
Tillæg for enkeltværelse
Tillæg højsæson (september)

* Mulighed for dans er med forbehold for den aktuelle Covid-19 situation.

Ankomstdatoer

Måned Ankomstdato
September Fredag d. 3. Book
Fredag d. 10. Book
Fredag d. 17. Book
Fredag d. 24. Book
Oktober Fredag d. 1. Book
Fredag d. 29. Book

Info om musik og underholdning:
Apollo 2 (musik)

Den ærøske duo leverer altid! Med masser af spilleglæde, glød og entusiasme består Apollo 2 af de erfarne og super rutinerede musikere, Thomas og Jørgen, der altid er klar til at give 100 % og spille op til en festlig aften, til langt ud på de sene timer. Apollo 2 er 100 % liveband. Når de går på scenen, formår de at sætte deres eget præg med masser af stemning og god energi.

Syngepigen Elsebeth Iver

Det er festligt, folkeligt og fornøjeligt, når syngepigen Elsebeth Iver med pianist indtager restauranten med kendte syng-med-toner. Der er garanti for et godt grin, når Elsebeth giver den hele (b)armen i ”Vardes vilde liv”! I Tv2’s programserie ”Syngepigen fra Rødby” har man oplevet den festlige Elsebeth Iver som samfundsrevser, sælger, bogholder, avisbud, husmor – og SYNGEPIGE. Mange husker også Elsebeth Iver fra DK4, hvor hun i en årrække gav den som studievært i populære programmer som ”Syng dig glad”, ”Så er der kaffe”, ”Ivers pusterum” og ”Danmark dejligst”. Elsebeth har også tidligere været en del af ”Bakkens hvile” (bakkesangerinde).

Du kan booke opholdet direkte her på hjemmesiden, alternativt kan du sende en mail til info@aeroehotel.dk, eller kontakte os direkte på telefon 6253 2406.

Rejsetip:

Vi anbefaler, at man, i god tid, reserverer pladsbillet til bil hos ÆrøXpressenwww.aeroexpressen.dk eller på tlf. 7370 7800.