Busture og større Grupperejser til Ærø Hotel

Går turen til Ærø? Så står vi til rådighed.
Vi kan byde ind med stor erfaring, kæmpe know-how og et netværk, som spreder sig over hele Ærø.

Blandt meget andet anbefaler vi byvandringer med lokal guide, besøg på fantastiske Rise Bryggeri, udsigten fra Ærø Golfklub med eget fyrtårn, den unikke natur ved Voderup Klint samt meget mere.

Vi hjælper gerne hvad end det drejer sig om frokostbuffeten til endagsturen, eller flere dage på skønne Ærø.

For at reservere, forespørge på eller blot blive inspireret til, en grupperejse på Ærø, kan du sende en mail til info@aeroehotel.dk eller kontakte vores grupperejseansvarlige Nick Brammer direkte på telefon 6253 2406

Det siger vores samarbejdspartnere:

Terndrup Turistbusser

“Vi har de sidste 2 år jævnligt gjort brug af Ærø Hotel, og har i denne periode haft over 600 gæster på hotellet.
Vi har et særdeles godt og konstruktiv samarbejde med hotellet, vi har også modtaget mange særdeles gode tilbagemeldinger fra vore kunder, hvor de har rost forholdene på hotellet – den gode mad og det venlige personale.
Vi håber på et fortsat godt samarbejde i tiden fremover.”

Leif Christensen – Terndrup Turistbusser

Best Travel

“Tak for god behandling og god service, smidighed og hurtighed!!.
Det har været en stor fornøjelse at arrangere denne grupperejse med Jer, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra gæsterne, der var med. Der er ingen tvivl om, at vi gentager succesen, og vil Quarterback Jerseys klart arbejde på at sende flere gæster til Ærø med dette velfungerende koncept!!!.”

Kristina Kirkegaard
Gruppeafdelingen / Group Department
Best Travel

Ældresagen Løgumkloster v/ formand Poul Mølgaard

“Alle gæster var begejstrede for værelserne, den sublime mad og ikke mindst det fantastiske personale, I har, de var prikken over iét.”

Sørens Rejser v/ René Troels

“Vi benytter Ærø Hotel til flere af vores temarejser, vores grupper samt vores eget katalog. Jeg kan klart anbefale, at man tager en snak med Nick, inden man begiver sig i kast med Ærø, om det er 1, 2 eller 3 dags ture, han er altid klar med inspiration. Ærø Hotel er yderst fleksibelt i forhold til booking, ændringer og specielle behov (udflugter og madpakker). Vores gæster giver altid god feedback efter besøg på Ærø Hotel.”

Ældregymnastik Ballerup v/ Lena Simonsen“

Tak for 5 cheap jerseys fantastiske dage på Ærø Hotel. Flere af deltagerne havde aldrig tidligere været på Ærø. Vi havde nogle skønne dage på hotellet, maden var god, personalet yderst venligt, og “Jesper Bus” gjorde et formidabelt arbejde.”

Ældresagen Mors v/ Ulla Andersen

“Vi vil gerne takke for nogle uforglemmelige dage på Ærø. Turen var fantastisk, og vejret så skønt. Men vejret var underordnet, for Ærø Hotel var en oplevelse i sig selv, dejlige værelser, skøn mad og venlig og dygtig betjening. Jesper Bus guidede os, og var helt unik, lokalguider er et must på Ærø! Alle mindes turen som den bedste, vi har haft til dato.”