Ærø Hotel inviterer på ophold med billet til forestillingen ”Vi De Druknede”

3 dage, 2 nætter

På dette ophold oplever du ”Vi De Druknede” opført som musikteater, en særlig byvandring ”I sporene på Vi De Druknede” samt Marstal Søfartsmuseum.

Opholdet inkluderer

Forplejning Oplevelser/Færge
2 x stor morgenbuffet

2 x Aften Buffet

* Aftenbuffeter består af forrets- hovedrets- og dessertbord

Færgebillet t/r

Vi De Druknede forestilling

Byvandring

Marstal Søfartsmuseum

Info om opholdet

Dette er en unik mulighed for at få et større kendskab til “Vi De Druknede”

Pris pr. pers. fra kr. 1.945,- (tillæg for enkeltværelse)
Børn under 12 år halv pris (på værelse med voksen)

Ankomstdatoer

Måned Ankomstdato
August Mandag d. 5. Book
Tirsdag d. 6. Book
Onsdag d. 7. Book
Torsdag d. 8. Book
Fredag d. 9. Book

Info om forestillingen Vi De Druknede:

Vi, De Druknede
– Carsten Jensens fantastiske fortælling omsat til stormfuldt, internationalt totalteater i Marstal

”Vi, De Druknede” er titlen på en eventyrlig roman af Carsten Jensen om hjembyen Marstals storhed og fald – en fortælling centreret om dristige sømænd, som trodser skæbnen, døden og familien for at betvinge havet.

Romanen har besat hundredetusindvis af læsere med sine fortællinger fulde af længsel, hjerteblod og dyb menneskelig indsigt. Blandt de mest passionerede fans er det banebrydende belgiske musikteater Walpurgis. Med romanen som kompas og inspiration sejler de nu ud på de syv have ombord på fremadstormende sejlskibe og synkende krigsskibe for at iscenesætte denne moderne Odyssé.

En fortælling så dybt forankret i Marstal skal naturligvis opføres her, hvor byen, marstallerne og det skummende hav sætter scenen, og hvor et af byens historiske bådeværfter lægger rum til råt, højaktuelt totalteater med 20 medvirkende.

Grænserne mellem fortid og nutid, myter og virkelighed, flyder sammen, når vi gennem øjnene på skibsreder Albert Madsen ser en verden på kollisionskurs. Når vi frygter mågemorderen Herman, og samtidig genkender ham dybt i os selv. Og når enken Klara Friis overtager roret i Marstal for at ændre kursen drastisk.

Med om bord er fire hollandske musikere med et arsenal af sammentømrede instrumenter, en belgisk-irakisk danser, en violinspillende albansk operasanger, en halvt-kinesisk tegner med en basguitar, en 71-årig sødygtig flamsk skuespiller, to unge sultne skuespillere, en scenograf med en trompet, en komponist med en skrue løs og otte lokale sangere med havgusen drivende i årerne.

Mere info på www.metropolis.dk

Gæstespil af Metropolis – Københavns Internationale Teater i samarbejde med BaggårdTeatret, HCC Bådeværft og Marstal Søfartsmuseum.

Skabt af Walpurgis, BOT og Kloppend Hert (BE/NL).

Du kan booke opholdet direkte her på hjemmesiden, alternativt kan du sende en mail til info@aeroehotel.dk, eller kontakte os direkte på telefon 6253 2406.

Rejsetip:

Vi anbefaler, at man altid reserverer plads til bilen hos Ærøfærgerne på www.aeroe-ferry.dk eller på tlf. 6252 4000.