Ærø Hotel inviterer på en dejlig smuttur til Ærø med ankomst søndage i juli – 2 dage, 1 nat

Én overnatning på Danmarks eneste hotel KUN for voksne – er det nok?
Man kan aldrig få for meget tid på Ærø, men med lidt snilde og god planlægning kan man få to – næsten – hele sommerdage på Ærø.

Opholdet inkluderer

Forplejning Oplevelser
  • 1 x stor morgenbuffet
  • 3 timers guidet bustur mandag kl. 10.00

Pris pr. værelse (valgfrit værelse – bookes efter først til mølle)  kr. 1.000,-

Ankomstdatoer

Måned Ankomstdato
Juli Søndag d. 11. Book
Søndag d. 18. Book
Søndag d. 25. Book

Inspiration til 2 skønne dage på Ærø

Ta’ færgen tidligt til Ærø: Færgerne sejler til Ærø om søndagen med første afgang allerede kl. 07:05 (ankomst på Ærø kl. 08:20) er det liiiige tidligt nok? Der er også sejlads til Ærø med afgang kl. 08:05, 09:10, 10:00, 10:05, 11:35, 11:40 etc.

Find en lækker frokost: Ærø bugner af lækre spisesteder, som ligger spredt ud over hele vores skønne ø.

Brug eftermiddagen på egen hånd: Hvad end man er til slentretur i den romantiske eventyr-by Ærøskøbing, en cykeltur ad ”Nevrestien” (unik cykelrute i smuk natur mellem Ærøskøbing og Marstal), bryggeribesøg på Ærø Bryggeri eller måske ønsker at opleve det historiske vingesus i den stolte søfartsby Marstal, er mulighederne uendelige.

Aftensmad ovenpå en lang dag: Tilkøb aftensmaden hos os, og lad dig blot forkæle i vores børnefri rammer, og slut eventuelt aftenen af med en skøn cocktail på vores hyggelige terrasse.

Den bedste start på en ny dag: Morgenmad er dagens vigtigste måltid, og vi sætter en ære i vores store morgenbuffet. Hvad end du er til det klassiske rundstykke med pålæg, røræg med bacon, amerikanske pandekager med sirup, kaffe og en croissant eller blot ønsker at nyde et glas mousserende vin fra vores drikkebuffet lover vi, at du ikke går sulten – eller tørstig, fra vores morgenmadsrestaurant.

Guidede oplevelser i verdensklasse er hvad der venter klokken 10:00. Med afgang fra hotellets parkeringsområde venter 3 timers fantastisk guidet bustur, som rummer spændende informationer om Ærø leveret med humor og lune. Efter den guidede tur er man mere end godt klædt på, til at finde skønne oplevelser resten af dagen.

Færgen fra Ærø: Der er rig mulighed for at komme fra Ærø, om man ønsker at rejse midt på eftermiddagen efter den guidede bustur, benytte dagens sidste overfart som er med afgang kl. 20:35 – eller alt derimellem.

Du kan booke opholdet direkte her på hjemmesiden, alternativt kan du sende en mail til info@aeroehotel.dk, eller kontakte os direkte på telefon 6253 2406.

Rejsetip:

Vi anbefaler, at man, i god tid, reserverer pladsbillet til bil hos ÆrøXpressenwww.aeroexpressen.dk eller på tlf. 7370 7800.