Ærø Hotel inviterer alle bedsteforældre med børnebørn til 4 dejlige dage på Ærø.

Book vores “På tur med de bedste” ophold og ta’ op til 2 børnebørn med til Ærø helt gratis.

Opholdet inkluderer

Forplejning Oplevelser/Færge

3 x stor morgenbuffet

3 x aftenbuffet

Færgebillet t/r for bil inkl. 2 – 4 passagerer

Info om opholdet

Hvad end I er til daseferie ved vores indendørs swimmingpool, krabbefiskeri i en af Ærøs hyggelige lystbådehavne eller blot ønsker hyggelig familietid med en is i hånden, er mulighederne mange. Vi kommer her med vores bud på skønne oplevelser til både børn og bedsteforældre, hvor I bor hos os 4 i dage, i vores smukke nyrenoverede rummelige værelser på hele 36 kvm.

Gode timer i vores indendørs swimmingpool

Vores hyggelige indendørs swimmingpool indbyder til plask og leg, men bare rolig, der er også plads til dem som ikke ønsker at bade, i vores komfortable lounge møbler, som også forefindes i pool-området.

Petanque for store og for små

Vi råder over to petanquebaner som er placeret i forlængelse af vores hyggelige terrasseområde, disse baner kan gratis benyttes af både børn og voksne, og indbyder til mange timers kvalitetstid.

Krabbefiskeri for de mindste

Går turen til en af Ærøs hyggelige lystbådehavne? Lån gratis “fiskeudstyr” hos os, vi har både fiskenet, snor klemmer og spande, så er det bare at vente på at krabberne bider på!

1, 2, 3 minigolfbaner er hvad Ærø har at tilbyde

Er der et konkurrencemenneske i familien? Hvad end man er en god vinder, eller taber, byder Ærø på ikke mindre end 3 minigolfbaner, alle er de hvidt forskellige, måske der skal spilles på mere end en?

Gratis leje af cykler

Vi er stolte af at være en af Danmarks absolut bedste cykeldestinationer, og Ærø opleves bedst fra sadlen af en af vores nyindkøbte cykler. Om end man er stor eller lille er det altid dejligt at cykle, vi har derfor gratis cykelleje i dette ophold, dog har vi kun cykler til voksne, så hvis I planlægger en cykeltur rundt på smukke Ærø, er det vigtigt at tage børnebørnenes cykler med til Ærø.

Sommer og sol = strand

Ærø har adskillige dejlige strande, hver med sin egen charme, hvem kender eksempelvis ikke det lille røde stråtækte badehus på stranden i Marstal? På Ærø er stranden i Marstal samt stranden i Ærøskøbing fantastiske til børn, her findes masser af sand, ingen voldsom strøm og tilpas vanddybde langt ud fra stranden.

Søbygaard – Danmarks mindste herregård

Et ”slot” i miniformat, en ægte vindebro, vand i voldgraven og historier om ”den hvide dame” er blot nogle af ingredienser til dette spændende sted. Følg historien om Hertug Hans, der i 1500 tallet fik Ærø og Als tildelt. Se de nyrenoverede avlsbygninger, kunstudstilling, historien om smugleri i det sydfynske m.m. For børn: kys frøen med snitning, sav og søm, bueskydning, bål med pandekagebagning og gamle lege på gårdspladsen. Aktiviteter fra kl. 11-14: Mandag: snobrød. Tirsdag: byg dit eget insekthotel. Onsdag: rollespil. Torsdag: Byg dit eget fuglehus eller en drage. Entreen er lille men minderne store, Søbygaard er uden tvivl et besøg værd for både store og små. (dagsbestemte aktiviteter KUN mulige i Juli)

Havgus og skumsprøjt på Marstal Søfartsmuseum

Vil I kende Marstals unikke søfartshistorie? Marstal Søfartsmuseum er uden tvivl et besøg værd. Et levende museum, med gode fortællinger, et hyggeligt lejeområde og mulighed for at komme “under dæk” på et skib. Der er mange gode timer i vente på dette fantastiske museum.

Det Gamle Værft – Ærøskøbing

På ”Det Gamle Værft” møder man arbejdende værksteder eksempelvis kobberværksted og smedje, hvor man er velkommen til at prøve kræfter med smedjens varme jern. I ”Værftshallen” findes en unik esse, en dampskibssimulator, er compound-dampmaskine på 10,5 ton, en stor maskinhammer, massevis af originalt værktøj, og som noget helt unikt S/S Svendborgsunds originale skibsur. Det Gamle Værft er altid et hit hos både børn og bedsteforældre.

Hattesens konfektfabrik

En vaskeægte slikfabrik, hvad mere kan man ønske sig? Ta’ børnebørnene med på rundvisning i denne unikke fabrik, som ligger ved havnen i Ærøskøbing, men pas på, konfekten smager himmelsk!

Fantastisk wi-fi

Når dagen går på held, og energitanken er ved at være tom, kan det være rart at bruge lidt tid på sig selv og sin tablet, og bare rolig, hos os har alle værelser god wi-fi forbindelse, og det er helt gratis.

Hos os er både morgen- og aftensmaden det vigtigste måltid

Gå bare ombord i vores lækre buffeter, vi har nemlig noget for enhver smag! Vores store lækre morgenmadsbuffet rummer alt hvad hjertet begærer, hvad end du er til pandekager, scrambled egs med bacon, et klassisk friskbagt rundstykke eller blot er til havregryn med mælk.

Vores aftenbuffeter kommer i 3 afstøbninger. Mandag: amerikansk buffet, Tirsdag: klassisk dansk buffet, Onsdag: international buffet. På alle buffeter findes bl.a. forretter, supper, lækre salater, kød, sovs, kartofler og desserter.

På Ærø har vi tid til hinanden

På Ærø har vi tid, tid til familien, tid til os selv, og tid til andre. Der findes ikke bedre steder at fordybe sig i familien. Man kan slentre en tur i Ærøskøbings unikke og maleriske brostensbelagte middelaldergader med de mange unikke døre, bindingsværkshuse og torvets gamle vandpumper, opleve historiens vingesus fra Marstals unikke søfartshistorie på havnen i Marstal, eller blot nyde den unikke 360 graders udsigt over Ærø og det sydfynske ø-hav fra toppen af Skjoldnæs fyr – kort sagt: Ærø-tid er familie-tid.

Pris pr. bedsteforælder i delt superiorværelse kun kr. 2.495,- (tillæg ved 1 bedsteforælder i værelset)
Børnebørn (max 2 stk.) kr. 0,-

Ankomstdatoer

Måned Ankomstdato  
Juli Mandag d. 1. Book
  Mandag d. 8. Book
  Mandag d. 15. Book
August Mandag d. 5. Book

Du kan booke opholdet direkte her på hjemmesiden, alternativt kan du sende en mail til info@aeroehotel.dk, eller kontakte os direkte på telefon 6253 2406.

Rejsetip:

Vi anbefaler, at man altid reserverer plads til bilen hos Ærøfærgerne på

www.aeroe-ferry.dk eller på tlf. 6252 4000.