Ærø Hotel inviterer på en unik weekend på Ærø

3 dage, 2 nætter – 28. til 30. juni 2019

På vores operaophold oplever du Ærø med guide, kombineret med en fantastisk operaoplevelse til opførelsen af Mozartoperaen ”Figaros Bryllup”.

Opholdet inkluderer

Forplejning Oplevelser/Færge
2 x Kontinental morgenbuffet

1 x Dansk Buffet (fredag)

1 x Operabuffet inkl. udvalgte vine (lørdag kl. 17.00)

* Aftenbuffeter består af forrets- hovedrets- og dessertbord

Færgebillet t/r

Guidet bustur (lørdag kl. 09.00 -12.00)

A-billet til operaforestilling (lørdag kl. 20.00)

Transport til operaforestilling (lørdag kl. 19.30)

Transport til Ærø Hotel efter operaforestilling (lørdag)

Info om opholdet

Opera_Bajadser

I 2009 opførte guidOpera sin første forestilling i værftshallen tilhørende Ebbes Bådebyggeri v/Monica Fabricius i Marstal. Det var »La Traviata«. Publikum, musikere og ikke mindst sangere var forbløffede, for her midt i den store værftshal var der en unik akustik, som selvfølgelig skulle bruges igen. Det resulterede i, at hallen indtil nu har lagt hus til ti operaer, alle iscenesat af Guido Paevatalu og alle med et hold af Danmarks bedste sangere. Efter »La Traviata« fulgte »La Bohème«, »Carmen«, »Madame Butterfly«, »Elskovsdrikken«, »Barberen i Sevilla«, »Tosca«, »Rigoletto«, »Bajadser«, »Kappen« og 10 års gallakoncerten »I sansernes vold«.

Der har været adskillige soprandødsfald på scenen, som regel på baggrund af voldsom jalousi i kølvandet på stormende forelskelser – eller tuberkulose! Men der har også været mange morsomme øjeblikke, når ensemblet rullede sig ud i »Elskovsdrikken« og »Barberen i Sevilla«. Se billederne på www.operavenner.dk.

I sommeren 2019 er det 11. gang, guidOpera opførerer opera på Marstal Havn.

Det bliver festligt, morsomt, alvorligt og alt derimellem, for opera rummer alle følelser. Guido Paevatalu instruerer og iscenesætter hele herligheden.

Blandt de medvirkende sangere kan nævnes Signe Asmussen, Niels Jørgen Riis og Guido Paevatalu. Et fem mandsorkester under ledelse af Leif Greibe akkompagnerer.

Pris pr. pers. fra kr. 2.595,- (tillæg for enkeltværelse)
Børn under 12 år halv pris (på værelse med voksen)

Du kan booke opholdet direkte her på hjemmesiden, alternativt kan du sende en mail til info@aeroehotel.dk, eller kontakte os direkte på telefon 6253 2406.

Rejsetip:

Vi anbefaler, at man altid reserverer plads til bilen hos Ærøfærgerne på

www.aeroe-ferry.dk eller på tlf. 6252 4000.