Ærø Hotel inviterer på Operaophold i den fantastiske og ikke mindst spændende gamle skipperby Marstal, som har nogle af danmarks mest stolte søfartstraditioner.

3 dage – 2 overnatninger

– Prisen er ved 2 personer i delt dobbeltværelse og inkluderer halvpension, A-billet til Operagallakoncert, guidet bustur Ærø rundt, transport til og fra operaforestillingen samt gratis færgebillet for en alm. personbil med minimum 2 passagerer til Ærø t/r.

Info om Operaophold kun ankomst fre. d. 29. juni

Halvpension: Stor kontinental morgenbuffet samt 2-retters aftenmenu eller buffet (afhængig af køkkenchefens valg) (Lørdag: 3-retters italiensk operabuffet med udvalgte italienske vine ad libitum).

Transport til og fra operaforestillingen: Transport foregår med kørsel i bus fra Ærø Hotel til forestillingen og retur til Ærø Hotel efter forestillingen.

Pris pr. person i dobbeltværelse 2.595,-

Tillæg

Tillæg for enkeltværelse, pr. nat     175,-

For at reservere operaophold på Ærø kan du sende en mail til info@aeroehotel.dk, eller kontakte os direkte på telefon 6253 2406.

Info om operaen

Operagallakoncert på Ærø 30. juni 2018

Opera_Bajadser

I 2009 opførte guidOpera sin første forestilling i værftshallen tilhørende Ebbes Bådebyggeri v/Monica Fabricius i Marstal. Det var »La Traviata«. Publikum, musikere og ikke mindst sangere var forbløffede, for her midt i den store værftshal var der en unik akustik, som selvfølgelig skulle bruges igen. Det resulterede i, at hallen indtil nu har lagt hus til ni operaer, alle iscenesat af Guido Paevatalu og alle med et hold af Danmarks bedste sangere. Efter »La Traviata« fulgte »La Bohème«, »Carmen«, »Madame Butterfly«, »Elskovsdrikken«, »Barberen i Sevilla«, »Tosca«, »Rigoletto«, »Bajadser« og »Kappen«.

Der har været adskillige soprandødsfald på scenen, som regel på baggrund af voldsom jalousi i kølvandet på stormende forelskelser – eller tuberkulose! Men der har også været mange morsomme øjeblikke, når ensemblet rullede sig ud i »Elskovsdrikken« og »Barberen i Sevilla«. Se billederne på www.operavenner.dk.

I sommeren 2018 er det tiende gang, guidOpera laver opera på Marstal Havn, og det skal selvfølgelig fejres på behørig vis, så denne gang skal der være gallakoncert under overskriften »I sansernes vold«, hvor sangerinderne optræder i det helt store skrud, medens sangerne er i kjole og hvidt.

Det bliver festligt, morsomt, men også alvorligt og alt muligt andet, for opera rummer alle følelser. Guido Paevatalu, som instruerer og iscenesætter hele herligheden, karakteriserer koncerten som en »espresso« af de forudgående ni forestillinger.

Musikken bliver løbende introduceret, så alle kan følge med i de forskellige handlingsforløb og nyde højdepunkterne i de mange operaer.

Blandt de medvirkende sangere kan nævnes Signe Asmussen, Niels Jørgen Riis og Guido Paevatalu. Et fem mandsorkester under ledelse af Leif Greibe akkompagnerer.

Rejsetip:

Vi anbefaler, at man altid reserverer plads til bilen hos Ærøfærgerne på

www.aeroe-ferry.dk eller på tlf. 6252 4000.