Ærø Hotel inviterer på et hyggeligt juleophold med bl.a. julefrokost med musik, dans og underholdning, guidet bustur og aftenkaffe med ægte ærøske pandekager

På vores juleophold oplever du Ærø med guide, kombineret med en festlig julefrokost, underholdning, musik og dans.

Opholdet inkluderer

Forplejning Oplevelser/Færge
  • 2 x stor morgenbuffet
  • 3-retters aftenmenu
  • Aftenkaffe med Ærøpandekager
  • Klassisk julefrokost
  • Færgebillet t/r med ÆrøXpressen
  • 3 timers guidet bustur
  • Dinnermusik
  • Mulighed for dans
  • Underholdning

Info om opholdet

På dette mandag- til onsdag-/onsdag- til fredag-ophold er det tirsdagen/torsdagen, som er ganske særlig: Efter nogle oplevelsesrige timer på de Ærøske veje med Jesper ”Bus” som guide, efterfulgt af et par timer på egen hånd, står vi klar til en festlig aften i julefrokostens tegn.
En julefrokost hos os, er en julefrokost med skåleviser fra vores veloplagte musiker, klassiske danske juleretter og højt humør. Efter maden byder aftenen på underholdning med ”Syngepigen fra Rødby”.

Pris pr. pers. i standardværelse kr. 1.595,-
Tillæg for enkeltværelse

Ankomstdatoer

Måned Ankomstdato
November Mandag d. 23. Book
Onsdag d. 25. Book
Mandag d. 30. Book
December Onsdag d. 2. Book
Mandag d. 7. – tæt på udsolgt Book
Onsdag d. 9. Book

Info om opholdets underholdning:
Syngepigen Elsebeth Iver

Det er festligt, folkeligt og fornøjeligt, når syngepigen Elsebeth Iver med pianist indtager restauranten med kendte syng-med-toner. Der er garanti for et godt grin, når Elsebeth giver den hele (b)armen i ”Vardes vilde liv”! I Tv2’s programserie ”Syngepigen fra Rødby” har man oplevet den festlige Elsebeth Iver som samfundsrevser, sælger, bogholder, avisbud, husmor – og SYNGEPIGE. Mange husker også Elsebeth Iver fra DK4, hvor hun i en årrække gav den som studievært i populære programmer som ”Syng dig glad”, ”Så er der kaffe”, ”Ivers pusterum” og ”Danmark dejligst”. Elsebeth har også tidligere været en del af ”Bakkens hvile” (bakkesangerinde).

Du kan booke opholdet direkte her på hjemmesiden, alternativt kan du sende en mail til info@aeroehotel.dk, eller kontakte os direkte på telefon 6253 2406.

Rejsetip:

Vi anbefaler, at man, i god tid, reserverer pladsbillet til bil hos ÆrøXpressen på www.aeroexpressen.dk eller på tlf. 7370 7800.