Ærø Hotel inviterer på den hyggeligste strikkeweekend på Ærø

3 dage, 2 nætter

På vores strikkeweekend oplever du bl.a. Eventyrbyen Ærøskøbing med guide, kombineret med spændende workshops og interessante foredrag.

Opholdet inkluderer

Forplejning Oplevelser/Færge
2 x Stor morgenbuffet

2 x Aftenbuffet*

2 dages kaffe og isvand ad libitum (under workshops og foredrag)

1 x frokost inkl. 1 sodavand

1 x Kaffe/te med Ærøpandekager (søndag kl. 11.30)

* Aftenbuffeter består af forrets- hovedrets- og dessertbord

Færgebillet t/r

Guidet byvandring (lørdag kl. 09.00 -12.00 eller 13.30 – 16.30)

Workshop (lørdag kl. 09.00 – 12.00 eller 13.30 – 16.30)

Opfølgning til workshop (søndag kl. 09.00 – 11.00)

Foredrag (søndag kl. 11.00 – 13.00)

Info om opholdet

Ophold med ankomst 28. februar:
Workshop: Lene Randorff
Foredrag: Christel Seyfarth

Ophold med ankomst 6. marts:
Workshop: Katrine Wohllebe
Foredrag: Birgit Kønig

Pris pr. pers. fra kr. 1.995,- (tillæg for enkeltværelse)

Info om Lene Randorff fra “Lillestrik”:
Lene er en yderst erfaren underviser og designer. Hun driver firmaet “Lillestrik” og designer til både børn og voksne. Lenes design er præget af omhyggelighed, godt blik for detaljen og omhu. Til denne weekend på Ærø vil Lene have designet et projekt med forskellige typer af mønstre, men primært i ensfarvet. Garnet er inkluderet i opholdsprisen, men pinde medbringer man selv. Den information kommer senere. Lene har før undervist på Ærø og glæder sig til at komme igen.

Info om Christel Seyfarth:
Christel behøver næsten ingen præsentation. Christels fantastiske designs – ikke mindst sjalene i de smukke mønstre og farver – er kendt verden over. Men udover at strik er en passion hos Christel, har hun også skabt en virksomhed, og det er også dét arbejde, Christel kommer ind på her. Ligesom Lene Randorff har Christel også været på Ærø før og holde foredrag, og man kan roligt sige, at der er lagt op til nogle fantastiske timer.

Info om Katrine Wohllebe:
Selvom Katrine har en baggrund i sprog og IT er hun strikker og strikdesigner om en hals. Hun har udgivet flere bøger – bl.a. “Sand” og “Tang” – med eget design og har også oversat mange opskrifter. Katrine er er erfaren underviser og underviste på Ærø så sent som i november 2018. Undervisningen denne weekend har overskriften ” Mønstre med drejede masker”, og der vil til denne weekend blive kreeret et særskilt design over temaet. Garnet er inkluderet i opholdsprisen, men pinde medbringer man selv – mere information herom efter tilmelding.

Info om Birgit Kønig:
Få havde vel regnet med – inklusiv Birgit selv! – at hendes interesse og fordybelse i strømpens historie ville føre hende vidt omkring: foredrag og undervisning på Nationalmuseet, Fanø Strikkefestival, Knitwork og mange andre steder. Birgit bor i Marstal på Ærø, men har et kendskab til strømpens historie og dens tilblivelse fra hele verden. Birgit har desuden lavet et utal af opskrifter på de skønneste strømper. Glæd dig til fortælling om et stykke beklædning, vi måske ikke tænker så meget over…undtagen når vi selv strikker sokker!

Udsolgt – Strikkeweekend 28. februar – Udsolgt

Du kan booke opholdet direkte her på hjemmesiden, alternativt kan du sende en mail til info@aeroehotel.dk, eller kontakte os direkte på telefon 6253 2406.

Rejsetip:

Vi anbefaler, at man, i god tid, reserverer pladsbillet til bil hos ÆrøXpressen på www.aeroexpressen.dk eller på tlf. 7370 7800.